Otthon > hírek > Az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériuma új rendeletek: a LED-izzók energiapolitikájának törlése

Az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériuma új rendeletek: a LED-izzók energiapolitikájának törlése

Szeptember 5-én az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériuma (DOE) új szabályokat készített el. 2020. január 1-jétől a LED-izzók átmeneti irányelve megszűnik. Sokan úgy vélik, hogy a felülvizsgált politika újjáélesztette az Obama által 2017-ben elfogadott energiahatékonysági szabványokat, és lelassítja a LED-lámpák frissítésének folyamatát.

Úgy tűnik, hogy a DOE 2019. február 19-én javasolta ezt a politikát az általános világítás (GSL) és az általános izzólámpák (GSIL) meghatározásának és más kiegészítő meghatározásoknak az energiahatékonysági szabványok felhasználásával történő megszüntetésére.

Az Egyesült Államok Energiatakarékos Gazdasági Tanácsa (ACEEE) elemzi, hogy ha az összes villanykörte energiahatékonysági előírásait eltávolítják, az amerikai fogyasztók évente akár 14 milliárd dollárt költenek, és a visszahívási energiahatékonysági szabványok az éghajlatváltozás kibocsátásának éves szintű, kb. 38 millió tonna.

A Nemzeti Villamos Villamos Gyártók Szövetsége (NEMA) viszont üdvözölte a végleges szabályt, és azt állította, hogy a DOE végleges szabálya nem befolyásolja az energiahatékony világítás folyamatos gyors bevezetését a piacon az elkövetkezendő években.