Otthon > hírek > A TSMC kiemelkedő beszállítóinak növekedése a tajvani gyárakban, ASML elnök: növekszik a fontosság

A TSMC kiemelkedő beszállítóinak növekedése a tajvani gyárakban, ASML elnök: növekszik a fontosság

A TSMC az ötödik alkalommal tartotta a 100. ellátási lánc menedzsment fórumot. Köszönet minden beszállítónak az idei kiemelkedő hozzájárulásukért a 7 nanométeres folyamatkapacitás bővítéséhez, az 5 nanométeres folyamat új üzemének felállításához és a technológiai fejlesztéshez. Érdemes megjegyezni, hogy a múltban ellentétben a tajvani beszállítók jelentek meg a nyertesek között ebben az évben, ami azt mutatja, hogy a tajvani félvezető ellátási lánc fontossága fokozatosan növekszik a kereskedelmi háború alatt.

Noha Wei Zhejia elnök nem tudott részt venni, sajtóközleményében azt mondta, hogy a vállalat gyorsan növeli fejlett technológiai kapacitását, hogy segítse az ügyfeleknek egy olyan világot létrehozni, ahol minden kapcsolódik, és a számítástechnika mindenütt jelen van. Nagyon köszönjük szállítói partnereink támogatását és segítségét, hogy a TSMC tovább erősítse technológiai vezető szerepét és gyártási kiválóságát. A jövőben reméljük, hogy fenntartható növekedést folytatunk szállítói partnereinkkel és teljesítjük vállalati társadalmi felelősségvállalásunkat.

A TSMC több mint 700 szállítót hívott fel a globális félvezető iparból, hogy szállítsanak berendezéseket, alapanyagokat, csomagolást, tesztelést, gyári szolgáltatásokat, információs rendszereket és szolgáltatásokat, környezetvédelmet és hulladékkezelést, és 14 kiváló berendezés, nyersanyagok és gyár kiváló teljesítményi díjakat ítéltek oda. ügyfelek szállítói.

Különösen az előző nyertesek szinte külföldi üzletemberek voltak. Az idei győztes listán szerepel a tajvani specializáció, a Han és a Tang, valamint a kölcsönös segítségnyújtás építése. Közülük csak 6 évvel ezelőtt alapították a tajvani speciális gáztechnológiát, amely meglehetősen új vállalat. Ezenkívül a TSMC megköszönte a kölcsönös segítségnyújtás, a Han és a Tang-dinasztiák munkáját a polgári épületek és gyárépületek építésében nyújtott erőteljes segítségükkel is. Peter Wennink, az ASML elnöke és vezérigazgatója elmondta, hogy érezte, hogy a tajvani beszállítók jelentõsége növekszik a nemzetközi technológiai verseny szempontjából.

Az idei kiváló beszállítók listája magában foglalja azokat az alkalmazott anyagokat is, amelyek együttműködtek a TSMC technológiával, a Taiwan Scitech és a Teradyne céggel; Esmol, Colin K + F, Tokió Willem, amelyek támogatják a tömegtermelés gyorsítását; kémiai támogatás: Anyagok és berendezések: Az Ebara Manufacturing Co., a Kanto Xinlin Technology, a Merck Advanced Technology és a Shin-Etsu Chemical, amely a sárga fény technológiájú anyagokat szolgáltatja, biztosítja a szilícium ostyák nyerését.