Otthon > hírek > A TE Connectivity megvásárolja a MEMS nyomásérzékelő gyártóját, a Silicon Microstructures-t

A TE Connectivity megvásárolja a MEMS nyomásérzékelő gyártóját, a Silicon Microstructures-t

James Consulting szerint a TE Connectivity a német félvezető társaságtól, az Elmos Semiconductor-tól megvásárolja a Silicon Microstructures-t, egy MEMS nyomásérzékelő gyártót Kaliforniában.

Az Elmos 2001-ben megszerezte a Szilícium Mikroszerkezeteket. A Szilícium Mikroszerkezetek 25 éves múltra tekint vissza, és saját MEMS fabkal rendelkezik Kaliforniában, ahol fejleszti és gyárt MEMS nyomás- és áramlásérzékelőket ipari és autóipari alkalmazásokhoz, beleértve az ultra alacsony feszültséget, ultra nagy nyomást, a durva környezet és űr. Kapcsolódó termékek korlátozott alkalmazásokhoz.

A Silicon Microstructures kiterjeszti egészségügyi üzletágát olyan termékekkel, mint például az IntraSense. Az invazív orvostechnikai eszközök in vivo nyomásmérésére az piera-szubsztitúciós MEMS nyomásérzékelők családját alkalmazzák.

Silicon Microstructures IntraSense termékcsalád invazív orvostechnikai eszközökhöz, például katéterekhez és endoszkópokhoz

Anton Mindl, az Elmos Semiconductor vezérigazgatója nyilatkozatában kijelentette: "Az IntraSense termékcsalád már elért egy bizonyos stádiumot, és szélesebb piaci bázissal (például TE) jól finanszírozott partner révén gyorsabban forgalmazható. bevétel.”

Elmos szerint a Szilícium Mikroszerkezetek eladása az Elmos MEMS üzletágának megszűnését jelzi. Az Elmos az alapvető félvezető üzletmenetére összpontosít, elsősorban autóipari kommunikáció, biztonság, erőátviteli és hálózati alkalmazások területén.

A TE Connectivity leányvállalata, a Measurement Specialties (Pennsylvania, USA) révén teljesíti az ügyletet, a Silicon Microstructures pedig az érzékelő gyártójának Measurement Specialties része. A mérési specialitásokat 2014-ben a TE Connectivity vásárolta meg. Az üzlet várhatóan szinergiákat fog létrehozni a Silicon Microstructures MEMS tervezési és gyártási képességei között, összekapcsolva a TE Connectivity működési skálájával, ügyfélbázisával és a meglévő szenzorokkal.

Az ügylet várhatóan 2019 végére befejeződik, és a felek nem tették közzé az ügylet konkrét összegét.