Otthon > hírek > A Suntech belép Kazahsztán fotovoltaikus piacára

A Suntech belép Kazahsztán fotovoltaikus piacára

A Suntech sikeresen lépett be a kazahsztáni energiapiacra a Goldbeck SolarGmbH-val való együttműködés révén. Az első nagy projektként, amely a Suntech számára belépte a kazahsztáni piacra, az Agadyr projekt több mint 150 000 nagy hatékonyságú poliszilikon-modult használt fel, teljes kapacitása 50 MW. Az Agadir Solar Power Station Karagandában található. Sík, száraz éghajlattal és kiváló világítási feltételekkel rendelkezik. Az éves közvetlen napsugárzás időtartama körülbelül 2600 óra. A csapadék és a páratartalom azonban ingatag, és a hőmérséklet-változás egy év alatt eléri a 80 ° C-ot, ami nagy kihívást jelent az erőmű üzemeltetése és karbantartása szempontjából. Ezért a projekt sikerének kulcsa az alkatrészek minősége és élettartama; A Suntech 12 éves termékgaranciája és 25 éves lineáris garanciakomponensei teljes mértékben megfelelnek a projekt követelményeinek. A párizsi klímamegállapodás szerint Kazahsztán elkötelezett amellett, hogy 2030-ban 1530-val csökkenti szén-dioxid-kibocsátását 1990-hez képest. Ezen kívül Kazahsztán azt tervezi, hogy 2050-re teljes megújuló energiafelhasználását adja az energiafogyasztás felének. Az Agadir napfény befejezése. az erőmű az energiaellátás és a megújuló energia fejlesztésének fontos lépését szimbolizálja Karagandában és Kazahsztánban; A Suntech továbbra is együttműködik a GoldbeckSolar-lal, hogy segítse Kazahsztánt és a környező piacokat az energiaipar megújításában. És alakítsa át a hagyományos energiáról a zöld energiára.

Mint világszerte elismert fotoelektromos napelemes gyártó, a Suntech kristályos szilícium napelemek és alkatrészek kutatásával, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A 2001-ben alapított cég világszerte több mint 80 országban és régióban értékesít. A vállalat mindig is elkötelezett amellett, hogy javítsa a termékek átalakításának hatékonyságát, folyamatosan erősítse az új technológiák kutatását és fejlesztését, fejlessze a gyártási technológiát, és magas színvonalú, megbízható és költséghatékony fotovoltaikus termékeket biztosítson az ügyfelek számára. Korszerű technológia és kiváló gyártás.

A GoldbeckSolar egy olyan nemzetközi cég, amely szakterülete a kulcsrakész projektek, amelyek kereskedelmi, ipari és nagyméretű fotoelektromos erőművekhez kapcsolódnak. Az értéklánc teljes tapasztalatán keresztül fejlesztettük és integráltuk a legmagasabb szintű technológiát, és professzionális, megbízható és jövedelmező szolgáltatásokat nyújtunk. Maximalizáljuk ügyfeleink nyereségét és minimalizáljuk a kockázatot.