Otthon > hírek > Hirtelen! Az Egyesült Államok 28 kínai társaságot adott hozzá az entitások listájához

Hirtelen! Az Egyesült Államok 28 kínai társaságot adott hozzá az entitások listájához

Tekintettel arra, hogy az Egyesült Államok úgy néz ki, mintha mennydörgött volna, felülvizsgálja a „szervezetek listáját”, a kora reggeli órákban felrobbant.

Az Egyesült Államok október 7-én, az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériumának Ipari Biztonsági Irodája (BIS) előzetesen kiadta a végleges szabályt a szövetségi nyilvántartásban, amely az „Export entitás”, amelyet az Export Administration Administration (EAR) 744. fejezetében szereplő 4. kiegészítő dokumentum felsorol. A listát felülvizsgálták, hogy 28 kínai szervezetet felvegyen az exportellenőrzési entitás listájába.

A végső döntést hivatalosan október 9-én teszik közzé a Szövetségi Nyilvántartásban, és a hatálybalépés időpontját annak hivatalos közzétételekor határozzák meg.

Az alábbiakban felsoroljuk a 28 új társaságot és intézményt, amelyeket ezúttal adtak hozzá:Az iparág számára aggodalomra ad okot, hogy a 28 újonnan hozzáadott vállalat között a Dahua, a Hikvision, a Shangtang Technology, a Yitu Technology, a Keda Xunfei, a Defiance Technology, a Meiya Boke és a Yuxin Technology 8 otthoni technológiai társaság szerepel. A vészhelyzet hatásainak enyhítése érdekében a nyolc vállalat közül 7 válaszolt először az ügyre.

Hikvision felfüggesztés

Az eset után Hikvision azonnal kiadta a "Közlemény a nagy események felfüggesztéséről". A Shenzhen-i tőzsdére történő jelentkezés után a Hikvision felfüggesztésre került a piac 2019. október 8-i megnyitása óta, és 2019. október 10-én folytatta a kereskedelmet.

Ugyanakkor október 8-án a Hikvision vezető alelnöke és Huang Fanghong főtitkár elmondta, hogy Hikvision határozottan ellenzi az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériumának a társaságnak az entitáslistába történő felvételét. Ennek a döntésnek nincs ténybeli alapja, és felszólítja az Egyesült Államok kormányát, hogy legyen tisztességes és igazságos. A hátrányos megkülönböztetés tilalmának elvét felülvizsgálta és eltávolította a Hikvision-t az entitások listájáról. Ugyanakkor a Hikvision minden ésszerű és megfelelő gazdasági programot elfogad a társaság és partnerei jogainak védelme érdekében. Ugyanakkor különféle reagálási terveket hajtunk végre, és a vállalat képes folyamatosan és folyamatosan minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújtani az ügyfeleknek.

A Dahua részvényei felfüggesztésre kerültek

A Hikvisionhoz hasonlóan, Dahua október 8-án délután bejelentette, hogy a társaságot arról tájékoztatták, hogy az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma nyolc kínai társaságot szándékozik felvenni az entitás listájára, és a társaságot felvették. A társaság részvényeit október 8-án felfüggesztik a piacról, és legkésőbb október 10-ig folytatják a kereskedelmet.

A HKUST News 2,67% -kal esett vissza

A HKUST az egyetlen tőzsdén jegyzett társaság, amely nem döntött a felfüggesztés iránti kérelemről, amely október 8-án a társaság részvényárfolyamának ingadozását okozta. A teljes volatilitás azonban nem nagy. Ez a kérdés nyilvánvalóan nem befolyásolja a társaság részvényárfolyamát. A közeljövőben a HKUST arról számolt be, hogy 31,01 jüan / részvény árfolyamon zárt, 2,67% -kal.

Xunfei Keda elmondta, hogy a vállalat rendelkezik a világ vezető mesterséges intelligencia magtechnológiájával. Ezek az alapvető technológiák a HKUST független kutatásából és fejlesztéséből származnak, és független szellemi tulajdonjogokkal rendelkeznek. Az egységlista felvétele nem lesz jelentős hatással a társaság napi működésére. A társaságnak erre a helyzetre vonatkozó tervei vannak, és továbbra is minőségi termékeket és szolgáltatásokat fog nyújtani az ügyfelek számára.

Xdafei Keda azt is hangsúlyozta, hogy a vállalat aktívan támogatja a Sunshine Health vállalati értékeit, betartja az alkalmazandó törvényeket és rendeleteket, és a terméktechnológiát széles körben használják a társadalmi és inkluzív területeken, például az oktatásban és az orvosi ellátásban. Aktívan fellebbezünk az illetékes amerikai kormányzati szerveknél.

Megveti a technológiát: készítsen reagálási tervet

A fent említett három tőzsdén kívüli társaság mellett a Vision Technology, amely IPO-t indított, szintén válaszolt erre a kérdésre. A technológiai bejelentés ellenére erősen tiltakozunk e döntéssel kapcsolatban azzal a ténnyel, hogy az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma ténybeli alapok nélkül megvette az entitás listáját.

A Kína mesterséges intelligencia vezető vállalkozásának tekintve arra koncentrálunk, hogy üzleti intelligencia megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára. A kezdetektől a végéig betartjuk azt a küldetést, hogy „az emberiséget mesterséges intelligenciával készítsük”, biztosítva, hogy technológiánk pozitív hatást gyakoroljon a társadalomra, és megfeleljen minden olyan területnek, amelyben szolgáltatásokat nyújtunk. Törvények és rendeletek. Szigorúan betartjuk az adatvédelmi és biztonsági irányelveket.

Az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériumának intézkedéseire válaszolva a megvetés minden tekintetben ellenintézkedéseket fog tenni, és továbbra is stabil és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt az ügyfelek számára professzionális és megbízható technológiával és termékekkel. Tartjuk a kapcsolatot az Egyesült Államok kormányával és a Kereskedelmi Minisztériummal, és valós időben frissítjük a releváns információkat.

Ezen túlmenően a Shangtang Technology, a Meiya Baike és a Yitu Technology, amelyek szintén szerepelnek a listán, szintén kifejtették ezt az új „entitáslistát”.

Shang Tang technológia: A vállalat érdekeinek maximális védelme

A Shang Tang Technology elmondta, hogy határozottan ellenzi a Shang Tang Technology felvételét az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma szervezetének listájába, és felszólította az Egyesült Államok kormányát, hogy vizsgálja felül azt.

Szigorúan betartjuk az érintett országok és régiók törvényeit és rendeleteit. Ugyanakkor szigorú etikai szabványokat dolgozunk ki és hajtunk végre a mesterséges intelligencia technológiájának használatához, lehetővé téve a mesterséges intelligencia technológiának a megfelelő alkalmazás elérését, és elősegítve a mesterséges intelligencia technológiájának fejlesztését a leg felelősségteljesebb módon.

A tisztességes és méltányos bánásmód biztosítása érdekében a Shangtang Technology a lehető leghamarabb aktívan kommunikál az összes féllel ebben a kérdésben. Bízunk benne, hogy maximalizálhatjuk ügyfeleink, partnereink, befektetőink és alkalmazottaink védelmét.

Mayaco: A tengerentúli jövedelem kevesebb, mint 1%

Meiyabo elmondta, hogy a vállalat kulcsfontosságú szoftvergyártó cég a nemzeti tervezési tervben. A társaság legtöbb szoftverterméke saját fejlesztésű és önálló szellemi tulajdonjoggal rendelkezik. Néhány szoftvertermék-beszállító elsősorban független szellemi tulajdonjogokkal rendelkező hazai vállalkozások. A társaság által vásárolt legfontosabb kiegészítő hardver termékek általános és kereskedelmi típusú komplett gépek és modulok, amelyek nagymértékben cserélhetők, és a legtöbb beszállító hazai gyártók. A társaság fő vevői a belföldi értékesítés, és a tengerentúli értékesítések csak kis részét teszik ki, a társaság árbevételének kevesebb, mint 1% -át. Ez a megjegyzés azt mutatja, hogy az amerikai exportellenőrzési feketelistának nagyon korlátozott hatása van.

A technológia szerint: várhatóan méltányos bánásmódban részesülnek

A társaság nyilatkozata szerint határozottan ellenezte, hogy az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma bekerüljön a „szervezetek listájába”. Az induló vállalkozásként, amely elkötelezett amellett, hogy a vezető mesterséges intelligencia technológiát ötvözi az ipari alkalmazásokkal, az EtuTech célja kezdete óta egy biztonságosabb, egészségesebb és kényelmesebb világ felépítése volt. A technológiai innováció minden embert felhatalmaz, és a világszínvonalú javaslatok megoldására tett erőfeszítéseink hajtóereje. Betartjuk az összes törvényt és rendeletet azokban az országokban és régiókban, ahol szolgáltatásokat nyújtunk, és betartjuk a mesterséges intelligencia technológiájának megfelelő használatát. Az Etu Technology aktívan kommunikál az érintett felekkel ebben a kérdésben, és elvárja, hogy az Egyesült Államok kormánya méltányosan és méltányosan bánjon vele.

A sajtóidő óta az új jogalanyok listáján szereplő nyolc kínai technológiai vállalat közül hét válaszolt erre a kérdésre, és csak a vállalat egyik termékét hagyta el.