Otthon > hírek > A Seoul Semiconductor állandó tilalmat kap az Egyesült Államokban a szabadalom megsértésére

A Seoul Semiconductor állandó tilalmat kap az Egyesült Államokban a szabadalom megsértésére

A Seoul Semiconductor 26-án sajtóközleményt adott ki, amelyben nyilatkozta a ServiceLightingAndElectricalSupplies, Inc. (a továbbiakban: 1000bulbs.com), az Egyesült Államok legnagyobb online lámpatestek online értékesítési platformja által benyújtott szabadalmi jogsértési perről. , "1000bulbs.com". A termék állandó zárolási rendelést kapott.

Általánosságban elmondható, hogy az USA szabadalmi peres eljárásaiban, még akkor is, ha azt jogsértésnek találják, csak akkor ítélik meg, hogy a jogsértő az értékesítési összeg bizonyos százalékának megfelelően fizeti az engedélydíjat. Az állandó végzés nagyon ritka. Az értékesítés tilalma csak akkor adható meg, ha a szabadalom műszaki értéke nagyon magas, és a jogsértő eladása nem tilos, ami helyrehozhatatlan károkat okoz a szabadalom jogosultjának. Valójában évente több mint 4000 szabadalmi pert indítanak az Egyesült Államokban, de évente kevesebb mint 10 esetben kapnak „állandó zárolási végzést”.

A Szöulban 2018. decemberben és 2019. augusztusban Szöulban benyújtott szabadalmi pert a bíróság nemcsak megtiltotta a jogsértő félnek a jogsértő termékek értékesítésétől, hanem úgy határozott, hogy visszahívja az összes eladott terméket.

Ennek az ítéletnek a hatékonysága nemcsak a több mint 50 világítás és más kapcsolódó termék büntetőeljárására vonatkozik, hanem minden hasonló, szabadalmaztatott technológiát alkalmazó LED-lámpatestre. Amikor a Seoul Semiconductor további jogsértő termékeket fedez fel és bizonyítékokat nyújt be a bíróságnak, a bíróság az összefoglaló eljárásnak megfelelően megtiltja e termékek eladását.

Ez a szabadalom összesen 10 magtechnológiát kínál LED-lámpák gyártására, beleértve a "Több hullámhosszú szigetelési reflektor" -ot, amelyet széles körben használnak a 0,5W ~ 3W osztályú közepes teljesítményű csomagban. A fénykibocsátó felületen számos „MultiJunction Technology” LED-chipet, az áramváltó és a hurokvezérlésbe integrált eszközök meghajtóját, valamint a csomag tartósságának javítását szolgáló technikát biztosítunk. Ezek közül a "több csomópontú chip technológiát" a 12 V-os vagy annál magasabb feszültségű világítási termékekhez használják, és ez a legkorábban a Szöul Semiconductor Acrich technológiája. Az okostelefonok egyszerű tervezésének megváltoztatásával a LED-ek, mint fő kiegészítőik, fokozatosan átálltak a nagy hatékonyságú, kiváló minőségű termékek második generációjára. A Seoul Semiconductor okostelefonok szabadalmi peres eljárása szintén peres eljárás e második generációs technológia fenntartására.

Li Yixun, a Szöul Semiconductor igazgatójának nevében: "Remélem, hogy a Szöul Semiconductor sikertörténete reményt hozhat azoknak a koreai fiataloknak és kkv-knak, akik álmaikat kihívják", "azzal a reménytel, hogy kevés reményt adnak a fiatal vállalkozóknak, hogy ellopják technológia és a személyzet társasága hajlandó harcolni egészen azért, hogy vele foglalkozzon. "