Otthon > hírek > Qiaolong 730G + VOOC vaku 4.0 + 64 millió négy kamera, az X2 Realme csak 1499 jüan indul

Qiaolong 730G + VOOC vaku 4.0 + 64 millió négy kamera, az X2 Realme csak 1499 jüan indul

Ma reggel a X2 Realme hivatalosan is elindult, a fő teljesítmény "teljesítmény szint, tervezési szint, kép szint". A Realme termék igazgatója, Wang Wei mondta, köszönöm a valódi termék Q támogatását, a Q realme Q-t, az új ezer jüan referencia Realme Q örökölte a helymeghatározás Realme X ifjúsági változatát, és helyettesítse az X birodalmat, a mai főszereplő - az X2 Realme.

A Realme X2 6,4 hüvelykes Samsung Super AMOLED képernyőt, vízcsepp-képernyő kialakítást, 91,9% -os ultra-magas képernyőarányt, áll állásszabályozást 4,3 mm-en, kétoldalas ötödik generációs gorillaüveget, négy hajlított 3D üvegtest és "féreglyuk" hátul A világos mintázat "új párhuzamos kialakítás, a többrétegű fény és árnyék rejtélyt teremt, két színű ezüst szárnyas fehér és csillagkék színben. A Huiding Technology új generációs G3.0 fényérzékeny képernyőjének ujjlenyomatait használjuk. , és a 0.36s-os sebesség nincs feloldva.

A Realme X2 64 millió sas szemmel működő négy kamera megoldást használ, a fő kamera a Samsung GW1 érzékelőt, 1 / 1,72 hüvelykes külső talpat, 119 ° szuper széles látószögű lencsét, torzítás-korrekciót, élvezze a látómező négyszeresét, az álló lencse fekete-fehér portré stílusú, retro lövés - nagy értelemben vett makró lencséje, különféle perspektívakkal és közelebbi távolságokon figyelje meg a világot.

A fotográfusmester megbízásából Aaron, a National Geographic fotós volt a film vendég rendezője. Több száz teszt és kiigazítás után a Realme X2 kiemelkedő teljesítményt nyújt számos jelenetben, például tengerparton, hegyekben, erdőkben és városokban, puha és kemény. 64 millió négy lövés erejével.

A realme X2 elülső része 32 megapixeles lencsét támogat, támogatja a négy az egyben pixelt, egyetlen pixel méretét 1,6 hüvelykig, önkioldó szuper éjszakai nézet funkciót, az éjszakai önkioldó is tiszta és világos.

A Realme X2 szuper széles látószögű videó a nagyobb méretű felvételi igények kielégítésére. Szuper video rázkódásgátló, mozgáskamera-szerű stabil teljesítmény; videoportré elmosódása, a rekesz nagyméretű mélységélesség-effektusának szimulálása, percek alatt nagy benyomást kelt a nagy filmről; szuper lassú mozgás, fagyassza be a pillanatot; támogatja az átfogó videószerkesztő funkciót, játssza be a video korszakot.

A Realme X2 Snapdragon 730G-vel van felszerelve, 8 nm-es technológiát alkalmaz; Támogatja a 30 W-os VOOC flash töltést 4.0, öt biztonsági védelmet, biztonságos játék közben; teljes sebességű esport módot alkalmaz + többhűtéses technológia + kétcsatornás hálózati gyorsulás + kettős Wi-Fi hálózati gyorsítás + 2x2 MIMO "blokkolásgátló" antenna kialakítása + exkluzív játékterület, hogy jobb, általános játékélményt biztosítson az Ön számára.

Az X2 birodalom a Dolby Atmos + szuper lineáris hangszórót + intelligens erősítőt használja, hogy magával ragadó hangélményt kapjon. Támogatja a többfunkciós NFC, bankkártya, buszkártya, belépőkártya, új, kényelmes élet megnyitását; használjon független háromkártya-helyet, maximálisan támogatja a 256 GB-os bővítést, nagyobb tárolási élményt biztosít, így elegendő felhasználást biztosítva.

A Realme X2 6 + 64G verziójának ára 1599 jüan, a 8 + 128 GB-os ára 1899 jüan. A tervek szerint ma délben nyílik meg. A tervek szerint 100 jüan csökken, 6 + 64 GB-ot adnak ki 1499 jüan kézi árra, 8 + 128 GB-ot pedig 1799 jüan kézi árra. ! A hivatalos weboldalon (Jingdong, Tmall, Suning Tesco) a tervek szerint egy évre törnek a képernyővédők. Hivatalosan szeptember 27-én, 0:00 órakor indítják.

Az X2 birodalom mellett ez a konferencia az MFP mágneses villogó technológiájával valós fülbevalóval ellátott, Bluetooth nyakpántos fülhallgatót is kiadott, elválasztani és csatlakoztatni, bezárni és bezárni; nikkel-titán memória fém nyakpánt, deformáció nélkül, csak 30 g, nem induktív kopás; 11,2 mm nagy meghajtóegység, többrétegű kompozit membrán + japán rézbevonatú alumínium hangtekercs, a hang jobban texturált; támogatja a gyors töltést, az akkumulátor élettartama akár 12 óra; meghívta a világ vezető zenei producerét, AlanWalker-t, hogy állítsa be. Ez megmutatja a basszus dinamikus és réteges hangját is. Bluetooth 5.0+ háromgombos távirányító + IPX4 vízálló, három dagályszín elérhető, csak 149 jüan!

Van még az X2 lágy gumi fogantyú héja is, klasszikus kialakítású, jobbnak érzi magát, ára 39 jüan!