Otthon > hírek > Nanya novemberi teljesítményének 5 hónapja volt alacsony, és küzdött a szállítmányok visszaesése miatt

Nanya novemberi teljesítményének 5 hónapja volt alacsony, és küzdött a szállítmányok visszaesése miatt

A szezonális szállítmányok visszaesése és az árak fokozatos csökkenése miatt a Dinamikus Véletlen hozzáférésű Memória (DRAM) dél-ázsiai részlege harmadik napján bejelentette, hogy novemberben 4,263 milliárd dolláros bevételt hozott össze (a továbbiakban ugyanez vonatkozik), havi 5,73% -os csökkenést. Az éves csökkenés 21,10%, ami új, közel 5 hónapos mélypont.

A harmadik negyedévben a Nanyake bevétele 14,799 milliárd jüan volt, és a jelenlegi összesített bevétel októberben és novemberben körülbelül 8,785 milliárd jüan volt, 27,57% -kal csökkent az előző év azonos időszakához képest. Várakozással tekintve a negyedik negyedévre, Li Peiying vezérigazgatója nemrégiben elmondta, hogy a terméksorozatok, például a mobiltelefonok, a PC-k és a fogyasztói elektronika iránti kereslet felmeleged. Az egy negyedéves bevétel várhatóan enyhe csökkenést mutat a harmadik negyedévhez képest, a szezonon kívüli időszak pedig nem lesz gyenge.

Az árakat tekintve Li Peiying optimista, hogy a negyedik negyedév eredeti leltárja fokozatosan visszatér egészségre. A DRAM árai várhatóan lassúak lesznek, vagy kissé felfelé vagy lefelé a harmadik negyedévhez képest, és optimistanak tartják, hogy az eredeti beruházások viszonylag konzervatívak, és az árak várhatóan visszatérnek a következõ év elsõ negyedévében.

A Nanyake konszolidált bevétele az év első 11 hónapjában 47,397 milliárd jüan volt, 40,67% -kal csökkent az előző év azonos időszakához képest. Az egész évre várakozva Li Peiying elmondta, hogy a kereslet folyamatos növekedésével a különféle alkalmazási piaci blokkokban az éves bitértékesítési volumen várhatóan 11-13% -kal növekszik, ami közel áll az általános piaci kereslet növekedési üteméhez.

Ami a nemzetközi DRAM-gyártók jövő évi termelési kapacitását illeti, a DRAMeXchange kutatási és fejlesztési szervezet a közelmúltban rámutatott arra, hogy a Samsung nem tervezi a filmek számának növelését a következő év első felében. Jelenleg a beruházásokat csak az 1Z-re történő átvitelre szánt új gépek vásárlására tervezik. Nano folyamat. Az SK Hynix jövőre csökkenti a beruházási kiadásokat, ami azt jelenti, hogy a kínálat növekedési üteme a következő évben lassulni fog az évhez képest; bár a Micron Semiconductor nem jelentette be a következő évre szóló tőkeköltség-terveket, várhatóan konzervatívabb lesz, mint az idei évben.

Ami a szárazföldi DRAM-ipar fejlődésének hatásait illeti, Chinbang úgy véli, hogy bár Hefei Changxin bejelentette, hogy hivatalosan bevezeti a tömegtermelést az év végén, az eredeti kapacitástervezés továbbra is nagyon konzervatív. A becslések szerint a valós mennyiség a leggyorsabb a következő év végére, és a szárazföldi DRAM-ipar általános hozamának javulása továbbra is Eltart egy ideig, és korlátozott mértékben járul hozzá a DRAM-ipar bit-kínálatának általános növekedéséhez 2020-ra.