Otthon > hírek > A memória szerződéses ára visszapattant, az ADATA augusztusi teljesítménye tovább javult

A memória szerződéses ára visszapattant, az ADATA augusztusi teljesítménye tovább javult

A DRAM és a NAND Flash előnyei július végén, augusztus végén pedig visszahúzódtak. A memóriamodul gyárának ADATA működése tovább melegszik. Az augusztusi konszolidált bevétel júliushoz képest 14,04% -kal nőtt, és elérte a 2,335 milliárd tajvani dollárt (ugyanaz az egység). Ennek ellenére továbbra is 30,44% -kal esett vissza az előző év azonos időszakához képest. Az ADATA szerint bár a DRAM azonnali ára visszaesett a közelmúltban, várhatóan korlátozott visszaesés lesz. A DRAM és a NAND Flash idei legalacsonyabb árainak ütemezése elmúlt.

Az ADATA úgy véli, hogy a megoldatlan nemzetközi kereskedelmi viták, a tradicionális új termékek iránti kereslet és az adatközponti elrendezésben felmerülő 5G alkalmazások iránti igénynek megfelelően, a várakozásoknak megfelelően, a vállalat nem csak havonta növeli harmadik negyedéves eredményeit, de esélyük van arra is, hogy növekedjen a teljes működésben. Üdvözöljük a memória feltöltését a negyedik negyedévben.

Az ADATA rámutatott, hogy a NAND Flash hosszú árkorrekciós ideje miatt ennek a hullámnak az ára a DRAM-hoz képest az idő végén visszapattant, és a visszatérési ráta szintén nyilvánvaló, mint a DRAM, tehát az ügyfelek feltöltési helyzete pozitív.

A termékárak szempontjából a NAND Flash termékek bevételei, beleértve a szilárdtestalapú meghajtókat (SSD-k), memóriakártyákat és flash-meghajtókat, augusztusban egyaránt elérték a magas értéket, és az SSD-termékek bevétele 737 millióra emelkedett, még inkább 2016 decemberében. Új magas szintje óta a teljes bevétel 31,35% -át tette ki. Összességében az ADATA DRAM termékei az augusztus összes bevételének 41,73% -át, a nem DRAM termékek 58,27% -át tették ki.

Az ADATA összesített bevétele az év első nyolc hónapjában 16,393 milliárd jüan volt, évente 25,49% -kal csökkent. A DRAM termékek bevétele 47,93%, a nem DRAM termékek aránya 52,07%.