Otthon > hírek > A Huawei megerősítette, hogy 5G bázisállomásokat állított elő amerikai alkatrészek nélkül.

A Huawei megerősítette, hogy 5G bázisállomásokat állított elő amerikai alkatrészek nélkül.

Szeptember 29-én a hongkongi média arról számolt be, hogy a Huawei alapítója Ren Zhengfei szeptember 26-án tartott üzleti fórumon kijelentette, hogy az USA részei kívül eső Huawei továbbra is életben marad és máris 5G bázisállomásokat állít elő, amelyek nem tartalmaznak amerikai alkatrészeket. Bővítse a gyártást.

Szerint a "Hong Kong Economic Times" weboldal szeptember 27-én számolt be, Ren Zhengfei azt is elmondta, hogy az Egyesült Államok továbbra is szívesen folytatja az ellátást, mert a szállítóval több mint 30 éves barátság mellett "az emberek még mindig érzelmesek, nem tudják csak pénzt keresnek nekünk, hogy a barátok ne keressenek pénzt. "

Zhang Wenlin, a Huawei stratégiai osztályának elnöke azt mondta a Reutersnek, hogy a Huawei bázisállomásai, amelyek nem tartalmaznak amerikai alkatrészeket, nem rosszabbak, mint az Egyesült Államokban használt állomások. De nem akarok további részleteket megadni.

Amikor megkérdezték, hogyan kell felhasználni a technológiát és miként érhető el a technikai befogadás, Ren Zhengfei azt mondta: "Csak az 5G-t használjuk bázisállomásként, és nem használjuk az 5G-t atombombaként. Univerzálisan használható." Azt mondta, hogy a technológiát nem szabad az üzlet révén politizálni. Válasszon a verseny és a piaci összehasonlítás közül, hogy mindenki megosszák ugyanazon új technológia előnyeit.