Otthon > hírek > A Ferrotec (Kína) csoport igazgatótanácsa jött rézbe, hogy megvitassa a projektbefektetéseket stb.

A Ferrotec (Kína) csoport igazgatótanácsa jött rézbe, hogy megvitassa a projektbefektetéseket stb.

Nemrégiben He Xianhan, a Ferrotec (Kína) igazgatóságának elnöke és a Shanghai Shenhe Thermal Magnetics Co., Ltd. alelnöke jött Chongqingba, hogy megvitassák a projektbefektetést és az ehhez kapcsolódó munkákat. A Városi Pártbizottság titkárhelyettese, Hu Qisheng polgármester, Huang Huafeng polgármester és más tanúk aláírták a szerződést.

Az ülésen a Shanghai Shenhe Thermomagnetic Electronics Co., Ltd. tőke-hozzájárulási megállapodást írt alá az Anhui Fulede Changjiang Semiconductor Materials Co., Ltd. megalapításáért felelős személlyel. Úgy tűnik, hogy a vállalat félvezető ostya pontosságot fog végezni. újrahasznosítás, félvezető anyagok, elektronikus alkatrészek és alkatrészek gyártása és feldolgozása; új anyagtechnológiai fejlesztési és promóciós szolgáltatások; általános felszerelés, általános alkatrészek gyártása és értékesítése; áruk és technológiák import- és exporttevékenysége stb. Kínai félvezető-ipar kemény hatalmának továbbfejlesztése.

Hu Qisheng rámutatott, hogy a tartomány nagy jelentőséget tulajdonít a feltörekvő stratégiai iparágak, például az elektronikus információk fejlesztésének. Jelenleg a Tongling erőteljesen támogatja a hagyományos előnyös iparágakat, miközben megragadja a fejlesztési lehetőségeket, és folyamatosan ösztönzi az innovációt és az átalakulást. A szerződés aláírása szilárd alapot teremt a két fél közötti együttműködés kibővítéséhez. Remélhetőleg a Ferrotec (Kína) csoport szorosan összpontosít az ipari átalakításra és a korszerűsítésre, és újabb élvonalbeli tudományos és technológiai eredményeket és nagyobb projekteket fog beilleszteni a Tonglingba. A Tongling Városi Pártbizottság és az Önkormányzat továbbra is "kettő kettő" lesz, a szolgáltatási projekt építésére és fejlesztésére összpontosít, és új együttműködési és mindenki számára előnyös helyzetet teremt.

Azt mondta Xianhan, hogy a Tongling Citynek kiemelkedő befektetési környezete van és szilárd ipari alapja van. A városi pártbizottság és az önkormányzat nagy jelentőséget tulajdonít a projektépítésnek. Tovább gyorsítják a projektek felépítését, tovább növelik a rézbe fektetett beruházásokat, kiterjesztik az együttműködést, és folyamatosan fejlesztik a félvezető-ipari láncot, és törekednek a kölcsönös előnyök elérésére. Mindenki számára hasznos helyzet.