Otthon > hírek > Az Apple új gépnövelése! A TSMC harmadik negyedéves bevétele 12,6% -kal nőtt az előző év azonos időszakához képest

Az Apple új gépnövelése! A TSMC harmadik negyedéves bevétele 12,6% -kal nőtt az előző év azonos időszakához képest

Október 9-én a TSMC bejelentette, hogy szeptemberi bevétele 102,17 milliárd jüan volt (NT dollár, ugyanaz az alábbiakban), ami körülbelül 23,67 milliárd jüan volt, ami 3,7% -kal alacsonyabb az előző havi értéknél, és 7,6% -kal növekedett az előző év azonos időszakához képest.

Az Apple új iPhone szállításainak felmelegedéséből és az 5G folyamatos igényéből kiindulva a TSMC harmadik negyedéves bevétele rekordmagasságot ért el, 293,046 milliárd jüan volt, 21,6% -kal magasabb a negyedévhez képest, és 12,6% -kal nőtt az előző év azonos időszakához képest.

A front-end villamosenergia-áruház pénzügyi előrejelzése szerint az eredeti becsült bevétel a harmadik negyedévben 2821-2852 milliárd jüan lesz, 17-18% -kal magasabb, mint a negyedévben, de a 7 nm-es folyamatigény továbbra is erős , ami a NTD bevételeinek harmadik negyedévét megemelte a magas pénzügyi előírásokon túl.

A TSMC akkumulált bevétele az év első kilenc hónapjában elérte a 752,748 milliárd jüan értéket, az előző évi 1,5% -os növekedéshez képest. A bevételek várhatóan továbbra is növekedni fognak a negyedik negyedévben.

A mikrohálózat korábbi jelentései szerint az IC Insights kutató cég rámutatott, hogy az év második felében az értékesítés várhatóan 32% -kal növekszik az első félévhez képest, míg az egész IC-ipar növekedési üteme csak 10%. Az idei 7 millió dolláros hozzájárulás bevétele várhatóan eléri a 8,9 milliárd dollárt, amely 2019-ben a teljes árbevétel 26% -át teszi ki, és negyedik negyedéves bevételének 33% -át teszi ki.