Otthon > Gyártók > Sensata Technologies, Airpax
Sensata Technologies, Airpax

Sensata Technologies, Airpax

Request quote from

Márkaismeret

- Sensata Technologies (Airpax ™, Dimensions ™, Klixon ™) - A Sensata Technologies Inc. a világ egyik vezető szállítója az elektromos védelem, a mobil teljesítmény, az érzékelés és a vezérlés megoldásainak széles körében az iparágakban és az alkalmazásokban. Airpax ™ termékeink hidraulikus-mágneses megszakítókkal és védőkkel, termikus áramkörvédőkkel, bimetál termosztátokkal, sebesség- és pozícióérzékelőkkel, biztosítékokkal, tápkapcsolókkal, moduláris elosztórendszerekkel és védett akkumulátor-megszakítókkal rendelkeznek. A Dimensions ™ termékek közé tartoznak az egyenáramú és váltóáramú inverterek és az akkumulátortöltők.
A Sensata piacai közé tartozik az autóipar, a készülék, a repülőgép, az ipari, a katonai, a nehézgépjármű, a HVAC-R, a távközlés, a szabadidős járművek, a tengeri, az orvosi, az információfeldolgozás, az elektronikus áramellátás, az áramfejlesztés, a tehergépjárművek , az építőipar, a mezőgazdasági és az alternatív energia felhasználása.
Célunk, hogy kiemelkedő világszínvonalú ügyfélszolgálatot biztosítsunk, és folyamatosan javulást kínáljunk az általunk kínált minden termékben és szolgáltatásban.
A világ függ az érzékelőktől és a vezérlőktől.

termék kategória

Circuit Protection(28,594 products)

Discrete Semiconductor Products(103 products)

Optoelectronics(10 products)

Sensors, Transducers(600 products)

Hardware, Fasteners, Accessories(1 products)

Integrated Circuits (ICs)(3 products)

Kapcsolódó termékek