Otthon > Gyártók > Aerospace Defense and Marine / TE Connectivity
Aerospace Defense and Marine / TE Connectivity

Aerospace Defense and Marine / TE Connectivity

Request quote from

Márkaismeret

- A TE Connectivity-t, korábban a Tyco Electronics-t a katonák felszereléséhez a következő generációs hálózati-központú csatatéren, a súlycsökkentés és a repülőgépek és hajók kapacitásának növelése révén, vagy a fejlett hálózatépítés érdekében kereskedelmi légi járművekre, amely innovációt nyújt és segít a legfejlettebb projekt repülés közben is.
1941 óta kiemelkedő jelentőségű az innováció, amikor az űrhajózási, a védelmi és a tengeri iparban nehéz problémák megoldására törekszünk. Beszélget velünk a tervezési ciklus elején, és teljes mértékben kihasználja szakértelmünket. Segíthetünk Önnek a tervezési ciklus lerövidítésében, a költségek csökkentésében, a megbízhatóság növelésében, a gyártás megtervezésében és a föld, a tenger és a levegő követelményeinek kielégítésében.
Röviden, segítünk Önnek fenntartható versenyelőny elérésében a legnehezebb és legszigorúbb alkalmazási környezetekben. Több mint 8000 mérnök, 17 tervezőközpont és 25 országbeli gyártás világszerte biztosítja Önt, hogy az innováció és az elkötelezettség az előnye szerint működjön.

termék kategória

RF/IF and RFID(3 products)

Connectors, Interconnects(8,322 products)

Switches(1 products)

Relays(529 products)

Kapcsolódó termékek